O kom er eens kijken

26 november 2020


Lachen als een boer met kiespijn?

Ook ik ontkwam er dit jaar niet aan… Rommelpiet heeft voor het eerst sinds vijf jaar mijn lokaal bezocht en er een puinhoop van gemaakt. En mensen die mij een beetje kennen, weten dat ik heel erg zuinig en netjes ben op mijn lokaal.

Bijna alles wat ik in mijn lokaal heb en wat ik gebruik in de lessen, lag verspreid op de grond. De ‘beatspots’, de knuffels, de tennisballen, de bekers en zelfs wat instrumentjes! Wat een schok toen ik vanmorgen het licht aandeed!

Er was zelfs op het whiteboard geschreven: ‘Piet was hier’ / ‘Sinterklaas kapoentje’ / ‘Pepernoten hier’ en ze hebben zelfs galgje gespeeld! Helaas lagen er geen pepernoten in de beker, maar ik heb al een aantal leerlingen gehoord dat ze het bekertje zullen vullen met pepernoten voor mij. 

Year 1 keihard aan het opruimen, zodat we gauw konden beginnen met de muziekles

Gelukkig had ik een enorm snelle en lieve Year 1 die bliksemsnel het lokaal weer terugbrachten naar de originele staat. Wat mij nog het meeste meeviel was dat ze daarna ook klaar waren om weer te leren. Wat een kanjers zijn het ook! Sinterklaasliedjes, kerstliedjes en Thanksgiving, allemaal in één dag. 

Want waarom ook niet, tijdens muziekles kan alles

O o o, wat een rommeltje had Rommelpiet er van gemaakt!

Gepubliceerd door MuziekMeester Gido

Ik ben Gido en zoals je al aan mijn naam kunt zien, ben ik dus muziekmeester. Dit doe ik met veel plezier op een internationale basisschool, met Nederlandse afdeling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: