Teamwork = Dreamwork

18 december 2020


De vakantie is officieel begonnen. De drukte van Sinterklaas en Kerst op school is voorbij. De tijd om even alles te laten bezinken is gekomen. En terwijl ik gisteravond op de bank zat, keek ik naar mijn schouw en zag ik de kerstkaarten, dankjewel kaarten en tekeningen die ik de afgelopen dagen gekregen had.

Kerstkaarten en tekeningen om mij te bedanken voor het afgelopen jaar

En hoewel het vrijdagavond was en school al lang was afgelopen, checkte ik toch ook nog even mijn schoolmail, Google Classroom en SeeSaw. Deze zaten vol met reacties op het online kerstconcert. Allemaal lieve berichten, enthousiaste reacties en dankwoorden.

Dus maar even de tijd genomen om al die lieve e-mails te beantwoorden. Zeggen dat ik het met veel plezier heb georganiseerd, maar dat de kinderen de show hebben gedragen. Zonder hun had er geen kerstconcert geweest om te filmen, zonder hulp van m’n handvaardigheid collega was er geen schitterend achtergrond geweest, zonder m’n andere collega’s hadden de kinderen niet tussendoor de liedjes kunnen oefenen, zonder de Nederlands leerkracht hadden de internationale kinderen nooit zo mooi de tekst in het Nederlands uit kunnen spreken, zonder hulp van één van de ouders had deze video van het concert nooit zo professioneel eruit gezien. En natuurlijk ook zonder steun van het management had ik nooit dit concert kunnen uitvoeren.

Voor de opvang kinderen hebben we het Kerstconcert afgespeeld op groot scherm. Het was net alsof we in de bioscoop zaten!

Mede door al mijn lieve collega’s op school hebben we iets neer kunnen zetten waar de kinderen, de ouders, de leerkrachten en natuurlijk vooral ook ik, heel erg trots op kunnen zijn. En trots ben ik! De kinderen waren fantastisch en zagen er schitterend uit!

Teamwork = dreamwork

Allemaal enorm bedankt voor alle lieve berichtjes en positieve woorden. Nu is het even tijd om met de benen omhoog te gaan en lekker te ontspannen. En wellicht nog een keer of 100 naar het concert te kijken, want het blijft een schitterende video!

Fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond en muzikaal Nieuwjaar!

MuziekMeester Gido

Gepubliceerd door MuziekMeester Gido

Ik ben Gido en zoals je al aan mijn naam kunt zien, ben ik dus muziekmeester. Dit doe ik met veel plezier op een internationale basisschool, met Nederlandse afdeling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: