Muziek met MuziekMeester Gido

In de reeks ‘Muziek met MuziekMeester Gido’ daag ik jullie uit met steeds weer een nieuwe challenge (groep 3 tot en met groep 8) óf nodig ik jullie uit om gewoon lekker mee te zingen (groep 1/2). Van makkelijk tot moeilijk, van groep 1 tot en met groep 8, van spelletjes tot hersenkrakers, van beginnende muzikant tot aan professional. Kortom: voor elk wat wils, dus vervelen hoeft absoluut niet! Neem de uitdaging aan, zing mee en ga tot het uiterste.

Official trailer – Muziek met MuziekMeester Gido

Handig om te weten: bij het maken van de video’s had ik mijn eigen groepen in mijn achterhoofd, maar dat betekent niet dat bepaalde video’s niet door andere groepen gedaan kunnen worden. Het niveau is per kind verschillend, daarom raad ik het aan om ook de andere video’s van de andere groepen te checken.


Groep 1 / 2


Groep 3 / 4


Groep 5 / 6


Groep 7 / 8


Specials


%d bloggers liken dit: