Over mij


Hallo! Mijn naam is Gido Broer, een levendige, enthousiaste jongeman van 29 jaar (al noemden leerlingen mij een 11-jarige man) en woon al een aantal jaar in het schitterende Den Haag.

De deur naar mijn lokaal

Van jongs af aan ben ik al bezig geweest met het maken van muziek. Gelukkig heb ik daar mijn werk van kunnen maken. In 2012 ben ik begonnen met de studie ‘Docent Muziek’ aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Deze vier jaar durende opleiding heb ik in 2016 succesvol afgerond. Aansluitend daaraan heb ik de Master of Music Education according to the Kodály Concept gedaan. Deze heb ik in 2018 succesvol afgerond. Daarnaast ben ik saxofonist en speel ik dit schitterende instrument bij fanfare Door Samenwerking Sterk in Aarlanderveen.

Gedurende mijn laatste jaar aan de bachelor opleiding, ben ik begonnen met lesgeven op de basisschool. In de jaren die volgden heb ik mezelf steeds meer ontwikkeld tot een ‘volwaardige’ muziek meester. Nog altijd geef ik les met heel veel plezier. Ik kan me geen betere baan bedenken. Elke dag met mijn hobby bezig zijn, kinderen enthousiasmeren en muziek maken. Deze passie en enthousiasme deel ik daarom ook graag met jullie op deze website, via het schrijven van blogs.

Een andere passie van mij is schrijven. Van jongs af aan had ik altijd het idee om de nieuwe J.K. Rowling te worden. Een beetje hoog gegrepen, maar het vertellen, lezen en kijken (films, musicals en theater) van verhalen heeft mij altijd geboeid. Ik heb een aantal pogingen gewaagd om verhaaltjes te schrijven, maar door studie en muziek steeds weer uit het oog verloren. Ik heb geprobeerd dit weer op te pakken en uit mijn hersenspinsels zijn een aantal verhalen voortgekomen.

Ik ben ook een groot superhelden fan

In de loop der jaren is er nog een passie bijgekomen, namelijk reizen. Het schooljaar 2018-2019 was voor mij het begin van een jaar vol reizen. Zo ben ik naar de Verenigde Arabische Emiraten geweest (Dubai / Ras Al-Khaimah), heb ik de oostkust van Australië ontdekt en liep ik als een filmster door New York City.

De passie om te schrijven kwam weer terug in de zomer van 2019. Ik reisde in mijn eentje naar Australië voor vijf weken. Om het thuisfront op de hoogte te houden van mijn reis, schreef ik dagelijks een blog. Dit voelde goed en ik genoot ervan om mijn avonturen op papier te zetten. Daarnaast kreeg ik ook veel positieve reacties op mijn blog. Dit inspireerde mij om dit ook te doen voor mijn vakantie in New York City in de herfst van 2019. Ditmaal waren er meer volgers en stroomden de positieve reacties binnen.

Ik wens u veel plezier en mocht u nog vragen hebben, laat het me dan vooral weten.

Mooie boodschap aan de achterkant van een schitterende fotocollage van een leerling uit Year 6 (2020/2021)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: